Afdrukken
 
Tom & Tania

Hoogstraten in Groenten & Bloemen 19 t/m 21 september  

Vondsten Vertellen - Archeologische parels uit de Antwerpse Kempen

Bericht van 29 juli 15

Van zondag 2 augustus tot en met zondag 29 novemberi 2015 loopt in het Stedelijk Museum Hoogstraten de tentoonstelling "Vondsten Vertellen - Archeologische parels uit de Antwerpse Kempen".

Bokes in 't groen

Bericht van 23 juni 15

Ook deze zomer bent u welkom in het parkje van de Gravin Elisabethlaan om gezellig samen te lunchen. Op woensdag 12 augustus wordt dit parkje opnieuw het decor voor een ongedwongen lunch in openlucht. Even weg van de stress? Mis dan deze unieke gelegenheid niet om samen te picknicken en de keuken of bedrijfskantine in te ruilen voor een portie gezonde buitenlucht. Spreek af met buren, collega's, vrienden of familie en klets bij tijdens de middagpauze. Iedereen is welkom tussen 12 & 13.30 uur.

Moederdagbox

Bericht van 16 juni 15

De Hoogstraatse geschenkbox is al enkele jaren een begrip in Hoogstraten. Traditioneel is er in de eindejaarsperiode een box gevuld met lekkere Hoogstraatse specialiteiten. Maar wat in de winter kan, kan in de zomer ook! Daarom is er in augustus ook een zomerse verzameling van de lekkerste Hoogstraatse specialiteiten, aangevuld met exotische Fair Trade sapjes en mooie fietsroutes. Bestel uw box voor 10 augustus en op vrijdag 14 of zaterdag 15 augustus staat hij voor u klaar. Niet geheel toevallig ook Moederdag…