Afdrukken
 
Flyer Wandel2daagse

Wandel2daagse Land van Mark & Merkske 10 & 11 september 2016  

Nieuwe brochure groepsuitstappen

Bericht van 25 april 16

Voor iedereen die op zoek is naar een originele uitstap, is er de vernieuwde brochure ‘Groepsuitstappen in het Land van Mark & Merkske'. Hoogstraten, Baarle-Hertog en Merksplas bieden een uitgebreid aanbod aan culturele, recreatieve en interessante activiteiten die ervoor zorgen dat u samen met uw vrienden, collega’s of familie een fantastische dag zal beleven.

Culinaire Route 2016

Bericht van 13 april 16

Vanaf 1 mei presenteert het Land van Mark & Merkske opnieuw een heerlijke culinaire fietsroute. Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog nodigen u graag uit om hun drie grootste troeven te komen ontdekken: fietsen, degusteren én genieten.

Wandeling van het jaar 2016

Bericht van 11 april 16

Dat Hoogstraten voor de derde keer in vijf jaar tijd de shortlist haalt, is niet verwonderlijk. Met de wandeling ‘Langs verloren smokkelsporen’ heeft Hoogstraten een echte winnaar in huis. Deze wandeling situeert zich op de grensweggetjes tussen België en Nederland. Een eeuw geleden was dit gebied het decor voor kat-en-muis spelletjes tussen smokkelaars en douane. Nu biedt dit gebied enkel nog een adembenemende natuur, stilte en rust. Natuurgebied Elsakker illustreert mooi de afwisseling op dit traject: bos, heide, bloemenrijke graslanden, poelen en vijvers. Een ideale plek om op adem te komen. Ook de Strijbeekse Heide biedt een mix van bos, heide en vennen.