Afdrukken
 
Winnende foto fotowedstrijd Hoogstraten in Groenten & Bloemen

Hoogstraten in Groenten & Bloemen: 20, 21 & 22 september 2014

Kinderzoektochten

Bericht van 18 juni 14

In Hoogstraten krijgen de kinderen deze zomer geen tijd om zich te vervelen. Maar liefst drie specifieke kinderzoektochten liggen er op hen te wachten. Met pen en papier in de aanslag, gewapend met een flinke dosis speurzin en in het spoor van Sherlock Holmes, ontrafelen ze elk geheim en iedere eigenaardigheid. Ideaal voor de zonnige zomerdagen, maar ook als het pijpenstelen regent kan je, lekker droog, op ontdekkingstocht in de Sint-Katharinakerk. Spanning en plezier verzekerd.

Zomer in Hoogstraten

Bericht van 03 juni 14

Wat je ook zoekt voor deze zomer, Hoogstraten heeft het ongetwijfeld voor je in huis. Als Ambassadeur Vlaanderen Lekker Land van de provincie Antwerpen spreekt het voor zich dat het zomerprogramma van Hoogstraten bol staat van lekkere, culinaire activiteiten en evenementen. We geven je graag enkele tips voor een fantastische zomer! De Hoogstraatse gastvrijheid krijg je er gratis bovenop!

Picknick Magnifiek 2014

Bericht van 24 maart 14

Van 1 april tot en met 30 september kan je in Hoogstraten terecht voor een ontspannende fietstocht met een lekkere picknick. Dit smakelijke initiatief van Toerisme Hoogstraten & Bakker Van Opstal – Van Boxel doet haar slogan 'Een stadje met smaak' én haar titel als 'Ambassadeur van Vlaanderen Lekker Land' alle eer aan. Bovendien combineert ze moeiteloos twee van haar grootse troeven: zalig lunchen & een uitgebreid fietsparadijs.